Categories
General
Sortides
Notícies
L'Ajuntament Juvenil celebra l'últim ple del curs[General]
Dilluns, 16 de maig de 2022Divendres passat es va celebrar el darrer Ple de l’Ajuntament Juvenil de Camprodon. Aquest órgan jove està format per 20 joves dels centres escolars de Camprodon, sis de l’Escola Dr. Robert i catorze de l’Institut Germans Vila Riera. En aquesta sessió de tancament de mandat, es van presentar les propostes joves a realitzar. També hi va assistir la regidora de Joventut, Maria Casadesús.
El Ple va acordar destinar el seu pressupost per a la construcció d’un Pump Track, un circuit amb bonys per a bicicletes. Pel que fa a la festa Major, es va decidir organitzar una activitat sorpresa per al dissabte 25 de juny a la tarda.
L’alcalde juvenil, Albert Verdaguer, i el regidor de festes, Joan Gallarza, van fer arribar aquestes propostes a la regidora de joventut. La sessió va acabar amb la imatge de clausura del mandat amb la participació de la coordinadora de l’activitat, la tècnica de Joventut de la Vall del Ter del Consell Comarcal del Ripollès, Neus Bosch, la regidora de Joventut i els membres de l’Ajuntament Juvenil.
Des de l'Institut, que participa des de la primera convocatòria, es valora molt positivament aquesta activitat, que forma part del Pla d'Acció Tutorial, perquè serveix per empoderar els joves en la gestió municipal ja que els ofereix l'oportunitat de conèixer com es tramita un projecte. També es valora molt positivament la tasca que duen a terme els tècnics de joventut del Consell Comarcal.