Transport escolar
El responsable del Servei de Transport és el Consell Comarcal del Ripollès. Actualment el servei està adjudicat a l’empresa TEISA.

   S’estableixen quatre itineraris regulars de transport:

      - Ruta 1B: Setcases – Camprodon..
      - Ruta 2A: Molló – Camprodon.
      - Ruta 3A: Beget – Camprodon.
      - Ruta 4: Sant Pau de Segúries – Camprodon. 

 

Podeu consultar la informació sobre els horaris del transport i les pautes de funcionament a la pàgina web del Consell Comarcal

L’ús del servei de transport és obligatori per als alumnes inscrits. 
Si en alguna ocasió puntual, o per un període més llarg, els pares volen que el seu fill o filla prescindeixi del servei, hauran d’omplir l’Autorització per no utilitzar el transport que trobareu clicant aquí  

Cal recordar aquí els acords presos el curs passat sobre l'ús del transport escolar en dies que la climatologia sigui extremadament adversa:

  • El temps d'espera abans no passi el transport pel corresponent punt de recollida són de responsabilitat dels pares dels alumnes.
  • El Consell Comarcal és el responsable últim de la gestió del Transport Escolar i que aquest és qui coordina les decisions i les actuacions a fer en cada moment.
  • El Consell Comarcal és qui prendrà les decisions sobre la conveniència o no que circuli el transport en cas que les circumstàncies meteorològiques siguin poc favorables.
  • L'AFA lliurarà al centre una relació de pares i mares delegats per avisar als usuaris de cada línia en cas de suspensió del servei.
  • En cas de dubte fonamentat de funcionament de la línia, els pares o els alumnes sempre podran trucar al centre, a partir de 2/4 de 9 del matí per conèixer les ordres donades pel Consell Comarcal.
Per ser usuari del transport escolar cal omplir la sol·licitud a la pàgina web del Consell Comarcal