Categories
General
Sortides
Notícies
L'alumnat de 3r recull històries de vida a la residència L'Hospital de Camprodon[Sortides]
Dimecres, 20 de març de 2024
Els alumnes de 3r hem anat a la residència L'Hospital de Camprodon per parlar amb alguns dels seus residents dins el projecte PARELLES PEL RECORD. Es tracta d'una activitat que ens ha proposat la Creu Roja de la Vall de Camprodon per tal de recollir els records, les vivències, les vides en definitiva, dels nostres avis i àvies.

Els alumnes hem conversat amb els residents en els jardins i altres espais de l'Hospital per recollir aquells moments de les seves vides que ens han volgut explicar: records de la infantesa, de l'escola republicana i franquista, del Camprodon d'abans, de les seves feines i oficis, fins i tot de les seves famílies i relacions.

Amb aquests testimonis, els alumnes, organitzats per parelles, escriurem un text en primera persona per explicar aquells fets que més ens hagin cridat l'atenció. Farem, doncs, una activitat creativa al voltant de la literatura memorialística o literatura del jo.

Els alumnes valorem molt positivament l'activitat perquè ens ha permès entrar en contacte amb els avis i compartir aquells records que han volgut compartir amb nosaltres, així com fer un exercici d'escriptura creativa.

Els nostres textos els enviarem al jurat que ha organitzat la Creu Roja, que en seleccionarà alguns i que serviran per a l'acte d'homenatge que s'està preparant per al dia de Sant Jordi al Casal Camprodoní.

A banda de les imatges que podeu veure a continuació, en trobareu més fent clic al següent enllaç