Orientació 4t d'ESO

L'elecció dels estudis i de la professió a la qual ens agradaria dedicar-nos és una decisió important. El Departament d'Ensenyament proposa una sèrie de pàgines amb materials que t'orientaran, i et faciliten algunes eines i la informació necessària perquè puguis prendre una decisió raonada. Cal que en aquest procés comptis amb la família i amb el suport del centre.

 

A principis d'any se celebra el Saló de l'Ensenyament a la Fira de Barcelona. En aquesta fira s'hi pot trobar tota la informació sobre els estudis de batxillerat, cicles formatius de formació professional, ensenyaments artístics, esportius i d'idiomes i PQPI entre d'altres, i a més rebre orientació personalitzada per part de professionals perquè la tria d'estudis sigui la més encertada possible. Aquesta activitat és una bona oportunitat perquè les famílies comparteixin aquest moment important amb els seus fills o filles.

Els alumnes que ja hagin complert els 17 anys poden accedir als Cicles Formatius de Grau Mitjà de formació professional mitjançant les Proves d'accés.

El calendari de preinscripció als estudis postobligatoris de Cicles Formatius de Grau Mitjà, Batxillerat i PQPI i tota la informació que us pugui interessar la trobareu a la pàgina del  Departament d'Ensenyament