Categories
General
Sortides
Notícies
Bona participació a la Caminada dels 25 anys[General]
Dijous, 26 de maig de 2022Diumenge passat es va celebrar un nou acte de celebració dels 25 anys de la secundària a la Vall de Camprodon. En aquesta ocasió va ser una caminada que va sortir de la Folcarà, va arribar fins a Llanars per l'esquerra del Ter i va tornar per la dreta del Ter fins al passeig Maristany de Camprodon; una horeta de passeig per la vora del riu, amb estones de sol i ombra.
Una seixantena de persones, alumnes, famílies, professorat, van voler apuntar-se a la caminada per recórrer aquest camí fluvial que ressegueix el Ter des de Camprodon fins a Llanars. Durant el camí, els alumnes de 3r de l'institut van explicar, en diferents punts, en quin punt s'havia arribat i cap a on conduïen els camins que s'hi veien.
L'acte també va comptar amb la col.laboració de l'AFA de l'institut, que a la zona de pícnic de Llanars ens tenia preparada coca i xocolata per recuperar forces.
Des de la comissió dels 25 anys volem agrair a tots els participants, als alumnes de 3r i a en Carles Subirana, professor d'educació física de l'institut, i a l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'institut que hi participessin activament.
El pròxim acte de celebració serà el proper divendres, 17 de juny, a les 6 de la tarda, amb l'acte institucional a Cal Marquès de Camprodon, amb la conferència de l'honorable Joan Manel del Pozo. A causa de l'aforament limitat, cal tenir invitació.