Categories
General
Sortides
Notícies
Ja tenim els resultats de les Proves Cangur[General]
Dilluns, 16 de maig de 2022Ja ens han arribat els resultats de les Proves Cangur corresponents al curs 2021/22. Tenint en compte la llista definitiva, mostrem la posició que han ocupat els nostres millors alumnes de cada curs.
1r ESO: Estel Argemí i Maiwenn Palau
2n ESO: Leo Ledesma i Narcís Estrach
3r ESO: Ares Vilanova i Oriol Armengol
Des de l'àrea de matemàtiques volen agrair la participació a tot l'alumnat i felicitat especialment l'alumnat que més ha destacat.
Cal recordar que les Proves Cangur és una activitat matemàtica anual, amb el format de concurs individual, promoguda per l’associació internacional Le Kangourou sans Frontières, que es marca com a objectiu la promoció de les matemàtiques entre la gent jove i la mainada, mitjançant una participació massiva en una activitat científica, sense intentar fer cap selecció ni comparació entre centres ni entre zones geogràfiques. Le Kangourou sans Frontières delega a les societats nacionals l’organització local i la traducció i adaptació concreta de les diverses proves a cada llengua. La Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), és l’entitat titular de l’organització en els territoris de parla catalana.